Αρχική arrow Franchise

Franchise

Ξεκινώντας με τα δύο πρώτα εστιατόρια μας, στόχος μας ήταν η παρασκευή και διάθεση της ιταλικής

μακαρονάδας στην ελληνική αγορά καθώς και η δημιουργία γνήσιων ιταλικών φαγητών αλλά και πιάτων της διεθνούς κουζίνας, ώστε να καλύπτουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Τα Εστιατόρια Pasta Viva, με πληθώρα αυθεντικών ιταλικών γεύσεων αλλά και εξειδίκευση στα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής σάλτσας, συνδυάζει την άριστη ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο ελληνικό κοινό  απολαυστικές γεύσεις, με ιδιαίτερη φροντίδα στην επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών και έμφαση στην ελκυστική παρουσίαση των τελικών προϊόντων.


Τα Εστιατόρια Pasta Viva Βλέποντας μέχρι τώρα την ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια μας αυτή και λαμβάνοντας υπ’ όψη την προτίμηση του για το καλομαγειρεμένο Ιταλικό φαγητό, εμπλουτίζουμε συνεχώς το μενού μας στοχεύοντας στην γευστική και αισθητική ικανοποίηση του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.

Ταχύτητα, ζεστασιά και ευγένεια συγκαταλέγονται στις βασικές αρχές μας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση. Φροντίζουμε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, επιλέγοντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές, παρασκευάζοντας τα προϊόντα μας σε άριστες συνθήκες υγιεινής.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια συνέπεια και εντιμότητα και είμαστε ανοιχτοί σε καινούργιες προτάσεις και ιδέες.

Εστιατόρια Pasta Viva. Η ποιότητα και η νοστιμιά είναι μοναδική και η ποσότητα χορταστική.


Πληροφορίες

mob.pastaviva.gr

mobile-pv

0 5 7 8 Pasta viva 1c Pasta viva 2c Pasta viva 3c Pasta viva 5c Pasta viva 6c

Online χρήστες

Έχουμε 42 επισκέπτες σε σύνδεση
n

Δημοσκοπήσεις

Ποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο

Αποτελέσματα
Pasta viva 2b Pasta viva 3b pasta viva 1b pasta viva 4b pasta viva 5b pasta viva 6b pasta viva 7b pasta viva 8b pasta viva 9b
n