Αρχική arrow Συνταγές arrow Μακαρονάδα με αυγοτάραχο

Μακαρονάδα με αυγοτάραχο

Υλικά

400 γρ. σπαγγέτι
  • 1 μπαστούνι αυγοτάραχο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ. αντσούγιες
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • χυμός από δύο λεμόνια
  • λίγη κάπαρη
  • 1 ποτήρι του κρασιού ούζου

Διαδικασία

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τις αντσούγες. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε στο τηγάνι λίγο ψιλοκομμένο αυγοτάραχο και σβήνουμε με το λεμόνι και το ούζο. Αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά για να εξατμιστεί το οινόπνευμα και να δέσει η σάλτσα.

Βράζουμε τα μακαρόνια μέσα σε άφθονο νερό που κοχλάζει, τα σουρώνουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Τα ανακατεύουμε με ελαιόλαδο και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και πάλι. Τοποθετούμε τα μακαρόνια σε πιατέλα και τρίβουμε από πάνω σε λεπτές φέτες το υπόλοιπο μπαστούνι αυγοτάραχο, ενώ γαρνίρουμε με κάπαρη. Αποφεύγουμε το τριμμένο τυρί - δεν ταιριάζει.

< Προηγούμενα Επόμενα >

mob.pastaviva.gr

mobile-pv

0 5 7 8 Pasta viva 1c Pasta viva 2c Pasta viva 3c Pasta viva 5c Pasta viva 6c

Online χρήστες

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση
n

Photo Gallery

Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης

Δημοσκοπήσεις

Ποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο

Αποτελέσματα
Pasta viva 2b Pasta viva 3b pasta viva 1b pasta viva 4b pasta viva 5b pasta viva 6b pasta viva 7b pasta viva 8b pasta viva 9b
n