Αρχική arrow Συνταγές arrow ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



Υλικά (2-4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό
1 κουτί κρέμα γάλακτος
400 γρ. μπέικον
1/4 τυρί μακαρονιών
1 κουτί μανιτάρια
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με νερό, λίγο λάδι το αφήνουμε να κοχλάσει και μετά ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια. Δοκιμάζουμε στον τοίχο αν έβρασαν τα μακαρόνια αν κολλήσουν έβρασαν αν όχι ξαναδοκιμάζουμε. Εν τω μεταξύ τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα μανιτάρια, μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε το τυρί μακαρονιών (τριμμένο) στο μείγμα και το αφήνουμε λίγο να λιώσει. Μετά ρίχνουμε το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια και το ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν ρίχνουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρέξ ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 170-180C.
< Προηγούμενα Επόμενα >

mob.pastaviva.gr

mobile-pv

0 5 7 8 Pasta viva 1c Pasta viva 2c Pasta viva 3c Pasta viva 5c Pasta viva 6c

Online χρήστες

Έχουμε 39 επισκέπτες σε σύνδεση
n

Photo Gallery

Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας

Δημοσκοπήσεις

Ποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο

Αποτελέσματα
Pasta viva 2b Pasta viva 3b pasta viva 1b pasta viva 4b pasta viva 5b pasta viva 6b pasta viva 7b pasta viva 8b pasta viva 9b
n