Puttanesca

Puttanesca
  • 300 γρμ. λευκά ή κόκκινα καυτερά Σπαγγέτι
  • 2 κουταλιές Λάδι
  • 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες
  • 1 κουταλιά Κέτσαπ
  • 20 μαύρες, σε φετάκια, Ελιές
  • 1 κουταλιά Ξύδι
  • 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο
  • 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός
  • 100 γρμ. φιλέ Παρμεζάνα
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι

Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με 2 κουταλιές λάδι και στραγγίξτε τα. Ζεστάνετε το λάδι στην κατσαρόλα που έβρασαν τα μακαρόνια και ρίξτε μέσα τις αντσούγιες, τον πελτέ ντομάτας, τις ελιές, το ξίδι, το σκόρδο, το βασιλικό κι ανακατέψτε τα επάνω στη φωτιά 1'-2'. Αν χρησιμοποιήσετε άσπρα σπαγγέτι, προσθέστε στη σάλτσα 1 κουταλάκι θρυματισμένες πιπερίτσες τσίλι που θα δώσουν την καυτερή γέυση. Ρίξτε μέσα στη σάλτσα τα μακαρόνια κι ανακατέψτε τα απαλά, να ενωθούν.

Σερβίρετε τα σε ζεστά πιάτα και πασπαλίστε τα με την παρμεζάνα. Τρίψτε μπόλικο μαύρο πιπέρι με το μύλο πιπεριού επάνω από κάθε μακαρονάδα.

< Προηγούμενα

mob.pastaviva.gr

mobile-pv

0 5 7 8 Pasta viva 1c Pasta viva 2c Pasta viva 3c Pasta viva 5c Pasta viva 6c

Online χρήστες

Έχουμε 23 επισκέπτες σε σύνδεση
n

Photo Gallery

Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Γλυφάδας Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Δάφνης Εστιατόριο Γλυφάδας

Δημοσκοπήσεις

Ποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο

Αποτελέσματα
Pasta viva 2b Pasta viva 3b pasta viva 1b pasta viva 4b pasta viva 5b pasta viva 6b pasta viva 7b pasta viva 8b pasta viva 9b
n